Onze ademcoaches

Iedere ademcoach is op zijn of haar eigen manier geraakt door de eenvoud en de kracht van Transformational Breath®. Allemaal hebben ze ervaren dat deze methode ervoor zorgt dat ze zich op alle vlakken beter voelen. Je wordt meer bewust van jezelf, waardoor je beter in staat bent de juiste beslissingen in je leven te nemen.

Hieronder stellen onze gecertificeerde Transformational Breath® ademcoaches zich voor.

Transformational Breath® worldwide

Transformational Breath® programma’s worden over heel de wereld gegeven. Kijk voor meer informatie op de website van de Transformational Breath® Foundation. De kwaliteit van onze programma’s wordt wereldwijd gewaarborgd. Dit maakt het mogelijk overal ter wereld dezelfde krachtige Transformational Breath® programma’s bij te wonen.

Ik ben rustiger en heb meer contact met mijn innerlijke bron. Wat mij betreft is zo’n sessie echt een aanrader.

Martijn

Geen sessie is hetzelfde; ik heb verdriet gevoeld, boosheid, maar ook rust en lichtheid. Ik heb inzicht gekregen in wat ik in mijn lichaam heb opgeslagen aan gebeurtenissen en merk dat ik met ademen die gebeurtenissen en de emoties kan laten ‘oplossen’.

Frederieke

Normaal gesproken vind ik eind van het jaar een vervelende rotperiode, maar deze keer ging alles vanzelf en zelfs mijn man viel het op, hoe gemakkelijk ik met alles om ging.”

Annet