Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Ontdek hoe je adem de sleutel is tot het ontsluiten van je volledige potentieel. Leer ook hoe de manier waarop je ademt vormgeeft aan de manier waarop je leeft.

Op 9 en 10 mei 2020 geven Mariët Bakker en Wilna Eenkhoorn een weekend van diepe persoonlijke transformatie met Transformational Breath®, een van ‘s werelds toonaangevende technieken voor persoonlijke ontwikkeling en verandering.

 

Ontdek je “Super Powers” en de sleutel tot persoonlijke transformatie door je eigen adem te observeren, te openen en waar nodig te veranderen. Ervaar de voordelen en toepassing van deze diepe, verbonden bewuste ademhalingstechniek met vier volledige Transformational Breath® ademsessies, yoga, spel en prachtige verdiepingsoefeningen.

Transformational Breath® vertelt wat jouw specifieke adempatroon zegt over hoe jij in het leven staat!   Door je ademhaling te veranderen, verander je je leven. Door de ademhaling te volgen krijgen we energetisch toegang tot opgeslagen materiaal uit het onderbewustzijn – zoals emoties, negatieve gedachten, trauma’s – en wordt onze eigen adem het vertrekpunt op deze verbazingwekkende reis als we onze “Superkrachten” gaan herontdekken. We openen de stroom van subtiele energie in ons lichaam. Door de verbonden ademhaling ontsluiten we grote dromen die de sleutel zijn tot onze superkrachten en uitzonderlijke mogelijkheden. We zuiveren de energieblokkades die zijn ontstaan uit onderdrukt materiaal dat ons ervan weerhield om diepere delen van onszelf te bereiken en te genieten van de magische dimensies van het leven.

Wilna Eenkhoorn is senior trainer, zij organiseert regelmatig seminars en zij geeft in Nederland de opleiding tot Transformational Breath® facilitator. www.paradijsopaarde.nu

Mariët Bakker is Transformational Breath® facilitator en trainer en begeleidt sinds 2010 workshops en ademsessies in hartje Amsterdam.  Sinds 2018 geeft zij ook maandelijks ademworkshops in Amsterdam Zuidoost. www.marietbakker.nl

Locatie: Counselling Center Changes, Bijlmerdreef 366, 1102AC Amsterdam Zuidoost

Datum: zaterdag en zondag 9 en 10 mei 2020, aanvang 9.30 uur, zaal open 9.00 uur tot 17.30 uur.

Deelnamekosten: € 450,- tot 1 april daarna € 499,- inclusief twee lunches, koffie, thee en lekkers.

Aanmelden: info@counsellingcenterchanges.nl

Informatie: Mariët Bakker 0611360484 of mail: marietb@xs4all.nl

 

Reclaim Your Super Powers is een officieel Transformational Breath® programma, onderdeel van TBF, in Nederland vertegenwoordigd door www.transformationalbreath.nl.

Share This Post, Choose Your Platform!

Ga naar de bovenkant