Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Iedere laatste dinsdag van de maand worden er over de hele wereld ademcirkels georganiseerd. Van Australië tot in Mexico en van Oekraïne tot in Amsterdam!

Overal op de wereld vinden mensen elkaar maandelijks in de adem. De adem maakt je helder, milder, krachtiger en vitaler en het maakt de verbinding met jezelf en met de wereld om je heen dieper…en dat alles maakt dat je meer rust en vrede ervaart met alles wat er is…ja, ook the bad shit.

Voor wie is de The World Wide Breathing Circle?
Voor iedere wereldburger die beschikt over een ademsysteem! Of je al ervaring hebt met bewust ademen of nog aan het prille begin staat van je adem-carrière: iedereen is welkom!

Tijdens een groepssessie krijg je intensieve begeleiding van een ademcoach die aan de hand van jouw intentie [wat wens je voor jezelf?] je ondersteunt om je adempatroon te verdiepen en te openen. Alleen al het bewuster in en uitademen kan je leven wezenlijk veranderen, laat staan een intensieve ademsessie van 45 minuten! De belofte die dan ook schuilt in het meedoen aan een ademsessie is dat je zeker na afloop verwonderd bent over de kracht van je eigen adem!

Share This Post, Choose Your Platform!

Ga naar de bovenkant