Laden Evenementen
Ontdek de kracht van jouw adem!

Wegens covid ben ik begonnen met het faciliteren van een online veld waarin we wekelijks samenkomen om langere tijd bewust verbonden te ademen. Tegen mijn persoonlijke verwachting in, ben ik enthousiast over de bedding en diepgang die hier ervaren wordt. Dit alles vanuit de comfort van je eigen thuis. Je bent van harte welkom.

Dus concreet: elke dinsdagavond komen we in een online ZOOM-omgeving samen voor breathwork in een zachte en veilige setting. We gaan op reis met de bewust verbonden ademhaling als instrument en mijn stem ter ondersteuning. Hiermee word je uitgenodigd jezelf te ontmoeten, precies daar waar je bent. Ademen is voelen, met een aanraking van binnenuit, elk moment weer. Je hoeft nergens bij vandaan en nergens naartoe. Als jij er helemaal mag zijn, precies zoals je bent, wat laat zich dan ervaren?

We starten met een korte meditatie, daarna neem ik je mee de ademsessie in. Je hoeft geen ervaring te hebben, wel is het fijn als je relaxte kleding aan hebt en een plekje voor jezelf hebt gemaakt waar je ontspannen kan liggen.

Je bent van harte welkom. Na afloop van de ademsessie is er ruimte om te delen over je ervaring.
Bonus:
Voor wie het verbonden ademen nog nieuw is, ik heb een filmpje gemaakt wat uitgebreid uitlegt hoe je jezelf kan ondersteunen vanuit je eigen thuis. Het filmpje duurt zo’n 24 minuten en is eigenlijk al een mini sessie, waar je tijdens het luisteren in kan ervaren hoe de suggesties voor jou werken: https://youtu.be/5bCWq_9p8uQ
Aanmelden en kosten:
Je kan je aanmelden via mijn website https://innerjourneys.nl – betaling voor deze online edities is op donatiebasis. Je ontvangt alle praktische details in je mail middels een autoreply.
En! Heb je een andere vraag over breathwork of jouw eigen ademhaling? Of heb je behoefte aan een ademoefening over een specifiek thema? Stuur een berichtje naar lo@innerjourneys.nl, dan kom ik daar binnenkort op terug!

Share This Post, Choose Your Platform!

Ga naar de bovenkant