Transformational Breath® opleiding

Je hebt zelf ervaren dat Transformational Breath® een positieve, levensveranderende wending aan je leven heeft gegeven. Je heb het seminar gevolgd en je voelt je geroepen om dit werk en jezelf verder te verdiepen en door te geven. Je kunt dan het professionele programma van de Transformational Breath Foundation (TBF) volgen.

Opleiding tot facilitator

De opleiding bestaat uit:

  • Level I, II en III, in de vorm van een seminarweek of 3 weekenden. Na level I, II en III ben je in staat jezelf sessies te geven.
  • Level IV, in de vorm van 2 hele weken (deel A en deel B) en diverse criteria. Na level IV ben je in staat anderen individuele sessies te geven.

Transformational Breath® opleiding

Certificeringsprogramma

Na het behalen van je examen in Level IVB kan je er voor kiezen om je pad tot volleerd ademcoach te vervolgen middels het certificeringsprogramma. Dit zal leiden tot een nog diepgaander begrip van het werken met Transformational Breath® en jezelf.

LEES VERDER

Transformational Breath® opleiding

Doelen en resultaten

Tijdens het doorlopen van de opleiding staan er een aantal doelstellingen en resultaten centraal, als onderdeel van je leer- en groeiproces in je werk met de adem.

LEES VERDER

Opleiding tot trainer

Wil je jezelf na de opleiding tot Transformational Breath facilitator nog meer verdiepen, dan kun je besluiten om de opleiding tot trainer te doen.

  • Level V, in de vorm van een opleidingsweek en diverse criteria. Na level V mag je aan de slag met workshops en je officiele certificering tot trainer.

Opleidingsmogelijkheden

Je kunt deze opleiding in Nederland volgen en in verschillende landen verspreid over de wereldbol. Kijk voor opleidingsmogelijkheden in Nederland in onze agenda en voor mogelijkheden elders in de agenda van TBF.Kijk voor opleidingsmogelijkheden in Nederland ook weer in onze agenda en voor mogelijkheden elders in de agenda van TBF.

MOGELIJKHEDEN IN NEDERLAND

Komende activiteiten

Het is op een ongelofelijk liefdevolle manier leren hoe je ademcoach kunt worden zodat het ook écht lukt; vanuit mijn hart leren werken met mensen.

Arati

Ik ben super dankbaar en blij dat ik bij Ange level IV gedaan heb. Ik heb het gevoel dat ik een stevige basiskennis in TB heb opgedaan, zowel theoretisch als praktisch. Ik heb ook enorm genoten van de warme persoonlijkheid, de duidelijkheid en professionaliteit van Ange.

Amber

Ik heb al heel wat opleidingen gedaan (verpleegstersopleiding, Landmark, PABO, Kinderyoga, Mindfullnes,) maar ik heb in twee weken nog nooit zoveel geleerd over mezelf, over de ander en over het leven. Ik heb geleerd om iedereen te zien als perfecte Spirit en om iedereen zonder vooroordeel tegemoet te treden en dat heeft mij heel veel rijkdom in mijn hart gebracht.

Marian

Interesse?

Neem contact op over de mogelijkheden.


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]