Level IV

Level IV wordt in twee of drie delen aangeboden. In Nederland wordt de opleiding in 2 delen aangeboden: deel A en deel B. In sommige landen wordt Level IV in drie delen gegeven (1/2/3). Je kan van het A/B systeem naar het 1/2/3 systeem overgaan, afhankelijk van je behoefte. Een bepaalde mate van overlap kan hierin niet uitgesloten worden, er wordt in ieder geval rekening gehouden met de trainingsdagen die je al gevolgd hebt.

Transformational Breath® level IV

Alles over level IV

Level IV in twee delen

Deel A kan naast de opleiding tot ademcoach ook gebruikt worden als een verdere verdieping van je eigen ontwikkeling. Deel B bevat het examen als Transformational Breath® ademcoach. Je wordt aangeraden je voor dit deel op te geven als je ook daadwerkelijk voornemens bent om Transformational Breath verder uit te dragen als ademcoach. Wat kan je tijdens deze training verwachten:

  • De opleiding wordt steeds door professionele en ervaren trainers en personeel begeleid.
  • Er is veel ruimte voor je eigen persoonlijke proces en er is voldoende gelegenheid voor persoonlijke begeleiding en feedback.
  • Gedurende de gehele training wordt je begeleid door een ervaren ademcoach of trainer die je mentor zal zijn. Je kiest zelf de mentor waarmee je wil werken.

Level IV – Deel A

  • In deel A leer je de techniek, het bewustzijn en de tools begrijpen die in TB worden gebruikt, zoals ademanalyse, anatomie, wonderbewustzijn, het gebruik van “The Work”, bodymapping en andere lichaamsgerichte technieken, inhoud van de sessies, toning, invocaties, de belangrijkste gebieden van integratie, een introductie in het werken met cliënten , unieke aspecten van TB en je wordt begeleid in het kiezen van een mentor voor de rest van je opleiding.

Transformational Breath® level IV

Doelstellingen

Een van de belangrijkste doelstellingen van deze opleiding is dat je zelfstandig leert functioneren als ademcoach in Transformational Breath® en dat je op een verantwoorde wijze anderen kan begeleiden in hun ademsessies en psycho-spiritueel proces. Een tweede belangrijke doelstelling is dat je zelf een open en verbonden ademhaling bereikt en kan demonstreren dan je volledig zelfstandig een ademsessie kunt volbrengen. Lees hier meer over de doelstellingen van het opleidingsprogramma.

Transformational Breath® level IV

Certificering

Na een succesvolle afronding van het examen kan je beginnen met je stages om je verplichtingen voor de certificering af te ronden. Dit certificaat wordt door de internationale Transformational Breath Foundation in de VS afgegeven. Deze geeft recht op het voeren van de beschermde titel Transformational Breath® ademcoach en na het behalen van je certificaat kan je financiële vergoedingen vragen voor de ademsessies die je aan anderen geeft. Vóór die tijd dienen ademsessies kosteloos te worden verstrekt. De titel van ademcoach wordt helaas tot op heden nog niet erkend in Nederland door beroepsverenigingen of verzekeringen. Voor meer informatie over de voordelen van het certificeren, bekijk het certificeringsprogramma.

Level IV – Deel B

  • In deel B wordt je geïntroduceerd aan coachingsconcepten en leer ze je toe te passen. Hiermee leer je bewuster met het gedrag en de overtuigingen van je cliënten naar hun doelen te werken. Je ontwikkelt vaardigheden met Psycho-spirituele Coaching en het werken met meerdere cliënten tegelijk. In deze module ontstaat een verdieping in het werken met cliënten en speciale groepen zoals sessies met kinderen, senioren, zwangere vrouwen, geboortes, asthmapatiënten, etc. Je leert op een gevorderd niveau de adem te analyseren. Verder worden onderwerpen zoals het bouwen van een praktijk, het gebruik van feedback- en intakeformulieren, kinderprogramma’s, maatschappelijke workshops, het werken met groepen, het visualiseren van een ideaal leven en energetische initiaties besproken. Deze module wordt afgesloten door een examen dat uit meerdere onderdelen bestaat.

Opleidingsmogelijkheden

Je kunt deze opleiding in Nederland volgen en in verschillende landen verspreid over de wereldbol. Kijk voor opleidingsmogelijkheden in Nederland in onze agenda en voor mogelijkheden elders in de agenda van TBF.Kijk voor opleidingsmogelijkheden in Nederland ook weer in onze agenda en voor mogelijkheden elders in de agenda van TBF.

MOGELIJKHEDEN IN NEDERLAND

Komende activiteiten

Het is op een ongelofelijk liefdevolle manier leren hoe je ademcoach kunt worden zodat het ook écht lukt; vanuit mijn hart leren werken met mensen.

Arati

Ik ben super dankbaar en blij dat ik bij Ange level IV gedaan heb. Ik heb het gevoel dat ik een stevige basiskennis in TB heb opgedaan, zowel theoretisch als praktisch. Ik heb ook enorm genoten van de warme persoonlijkheid, de duidelijkheid en professionaliteit van Ange.

Amber

Ik heb al heel wat opleidingen gedaan (verpleegstersopleiding, Landmark, PABO, Kinderyoga, Mindfullnes,) maar ik heb in twee weken nog nooit zoveel geleerd over mezelf, over de ander en over het leven. Ik heb geleerd om iedereen te zien als perfecte Spirit en om iedereen zonder vooroordeel tegemoet te treden en dat heeft mij heel veel rijkdom in mijn hart gebracht.

Marian