Level V

Level V is de opleiding tot trainer. Voor je hieraan kunt beginnen moet je Level IV afgerond hebben. In Level V leer je hoe Transformational Breath® in groepen voor het voetlicht brengt, hoe je een workshop opzet én je komt tot een geweldige verdieping in jezelf. Of je nu wel of geen Transformational Breath® trainer wilt worden, deze opleiding is een uitzonderlijke mogelijkheid om als persoon te groeien, expressie te geven aan jouw waarheid, (meer) geloof in jezelf te krijgen en je te laten zien wie je werkelijk bent met meer plezier en vertrouwen dan ooit tevoren.

Opleidingsmogelijkheden

Je kunt deze opleiding in Nederland volgen en in verschillende landen verspreid over de wereldbol. Kijk voor opleidingsmogelijkheden in Nederland in onze agenda en voor mogelijkheden elders in de agenda van TBF.Kijk voor opleidingsmogelijkheden in Nederland ook weer in onze agenda en voor mogelijkheden elders in de agenda van TBF.

MOGELIJKHEDEN WERELDWIJD

Het is op een ongelofelijk liefdevolle manier leren hoe je ademcoach kunt worden zodat het ook écht lukt; vanuit mijn hart leren werken met mensen.

Arati

Ik ben super dankbaar en blij dat ik bij Ange level IV gedaan heb. Ik heb het gevoel dat ik een stevige basiskennis in TB heb opgedaan, zowel theoretisch als praktisch. Ik heb ook enorm genoten van de warme persoonlijkheid, de duidelijkheid en professionaliteit van Ange.

Amber

Ik heb al heel wat opleidingen gedaan (verpleegstersopleiding, Landmark, PABO, Kinderyoga, Mindfullnes,) maar ik heb in twee weken nog nooit zoveel geleerd over mezelf, over de ander en over het leven. Ik heb geleerd om iedereen te zien als perfecte Spirit en om iedereen zonder vooroordeel tegemoet te treden en dat heeft mij heel veel rijkdom in mijn hart gebracht.

Marian